Bedrijven Toggle

  Als u professioneel betrokken bent bij het realiseren van woningbouw en u interesse heeft om uw bedrijf ook naar een grote groep geïnteresseerde particuliere kopers te promoten, dan is adverteren op de website van Droomwonen Brabant wellicht iets voor u.

  Als stichting worden wij regelmatig benaderd door individuele particulieren en groepen ten aanzien van de keuze van adviseurs, architecten, aannemers etc. Wij vinden dat de keuze voor een bepaalde adviseur of uitvoerende partij niet door ons dient te worden voorgeschreven, maar vooral een keuze is van de toekomstige bewoner zelf. Om toch enige houvast te bieden voor geïnteresseerde particulieren verwijzen wij hen door naar de partijen die op onze website staan vermeld. Onze website wordt hierdoor per maand ruim 800 keer bezocht en vormt daarom voor u de ideale mogelijkheid om bekendheid onder deze groep specifieke particulieren te verwerven. Voor professionele partijen bieden wij daarom de mogelijkheid om tegen een vergoeding van € 299,- per jaar (incl. BTW) een advertentie (inclusief logo en link naar de eigen bedrijfswebsite) op onze website te krijgen. Enkele professionele partijen hebben al toegezegd van deze mogelijkheid gebruik te willen maken.

  Wat dient u aan te leveren
  • Een korte omschrijving van uw bedrijfsactiviteiten (ongeveer 50 woorden)
  • Een logo van uw bedrijf / onderneming (breedte 250 pixels, hoogte maximaal 250 pixels resolutie 100DPI)
  • Een categorieaanduiding van uw bedrijfsactiviteiten, bijvoorbeeld: adviseur, architect, aannemer, installateur etc.

  Wat zijn de kosten
  De kosten om uw tekst voorzien van een logo op onze website te plaatsen bedragen
  € 299,- (inclusief BTW) per jaar. Na één jaar zal de periode automatisch worden verlegd en ontvang u dus een factuur voor de nieuwe periode. Bij uw schriftelijke opzegging (per e-mail) via info@droomwonenbrabant.nl dient u een opzegtermijn van één maand in acht te nemen.

  Indien u ook gebruik wenst te maken van deze mogelijkheid verzoek ik u de bovenstaande zaken per e-mail aan ons door te geven via info@droomwonenbrabant.nl of u kunt uw bedrijfsgegevens invullen en versturen via het onderstaande formulier.

  bedrijfsnaam

  e-mail adres

  voornaam

  achternaam

  bedrijfsinformatie bij uw logo

  bedrijfslogo selecteren en uploaden

  selecteer uw bedrijfsactiviteit