Diensten Toggle

Droomwonen Brabant is een stichting die het belang van de consument centraal stelt. De stichting adviseert opdrachtgevers met betrekking tot de realisatie van gebouwen en woningen. Dit doen wij door potentiele locaties en consumenten te koppelen. Hiervoor zijn wij in gesprek met grondeigenaren (beleggers, projectontwikkelaars, woningbouwcorporaties en gemeenten) en consumenten die een droomwoning naar eigen wens, met maximale vrijheid en tegen kostprijs willen realiseren. Inmiddels beschikt onze stichting over een achterban van ruim 1200 huishoudens in de regio West en Midden Brabant en hebben wij goed inzicht in de huidige marktvraag en een heldere visie op de toekomstige marktontwikkelingen.

Ons onderscheidende vermogen is gebaseerd op het feit dat we de consument als belangrijkste verbindende schakel in het proces centraal stellen. Door de wensen en eisen van deze veranderende consument als uitgangspunt te nemen sluiten we naadloos aan bij de vraag vanuit de markt. Daarnaast bouwen we tegen kostprijs, dit betekent voor de consumenten een significant voordeel ten opzichte van een reguliere nieuwbouwwoning. Vanuit deze visie adviseren, begeleiden en ontwikkelen wij wensen en eisen in nieuwe concepten en woningen dieĀ  perfect aansluiten op de vraag vanuit de markt.

De ontwikkeling, de advisering en het bouwprocesmanagement van onze projecten wordt ingevuld door ons bedrijf droomwonen.com B.V.