CPO De Brouwerij Toggle

CPO De Brouwerij
GEGEVENS
totaal aantal kavels 10 type woningen rijwoning
gereserveerde kavels 3 vanafprijs woningen € 390.000 (v.o.n.)
beschikbare kavels 7 grondprijs n.t.b.
type proces CPO grondeigenaar ontwikkelaar

Zoek je een nieuw huis in Breda? Dicht bij de stad, met eigen en gezamenlijke tuin? We vertellen je graag meer over CPO De Brouwerij.

Het project van CPO De Brouwerij

In Breda worden tien grondgebonden woningen vanaf circa € 385.000 ontwikkeld. De grond ligt tussen de Stationslaan en de Doornboslaan. Dat is dus dicht bij de stad, het station en de culturele wijk Belcrum. Het project is – net als andere Droomwonen projecten – bijzonder, omdat bewoners zelf opdrachtgever zijn. Er zijn daardoor veel mogelijkheden om je eigen huis in te richten naar jouw smaak en mee te denken over de invulling van de gezamenlijke tuin!

De initiatiefnemers van dit project hebben al een aantal stappen gezet. Er zijn dus al een aantal woningen vergeven en diverse partijen betrokken. Nog elke dag maken wij volgende stappen en daar willen wij graag nieuwe deelnemers bij betrekken. Zie jij het wel zitten om lekker in de zon met je buren te barbecueën in de gezamenlijke tuin, of een boek te lezen in eigen buitenruimte? Informeer dan naar de laatste stand van zaken en welke woningen nog beschikbaar zijn. Het bestuur gaat graag met jullie in gesprek om te verkennen of dit project bij jullie past en andersom. Als dat zo is, kan je lid worden van de CPO vereniging.

Hiervoor kies je CPO De Brouwerij:

  • CPO, dus zelf veel inbreng om jouw wensen vorm te geven
  • Nieuwbouwhuis: duurzaam en geen achterstallig onderhoud
  • Eigen en gezamenlijke tuin: in het gezamenlijke gedeelte willen we een gezellige sfeer neerzetten, waarin we met elkaar iets kunnen drinken, kinderen spelen en je zelf bij kan komen. Terwijl je ook je eigen ruimte kan pakken in je privé tuin.
  • Makkelijk bereikbaar: in 5 min fietsen naar het centrum en slechts 3 min fietsen vanaf het station. In korte tijd met je auto op de snelweg. Op loopafstand van de bruisende wijk Belcrum en vlak bij een park.
  • Beoogde oplevering is medio 2024
  • De prijzen van de woning zijn vanaf circa € 390.000

Lijkt het je interessant en wil je meer weten? Bezoek de project pagina en neem contact op met de makelaars .

Comments are closed.