CPO Carillon Etten-Leur Toggle

Droomwonen Brabant is ook in Etten-Leur bezig om letterlijk en figuurlijk meer ruimte voor zelfbouw / CPO te krijgen. Naast overleg met de gemeente hebben wij ook met diverse geïnteresseerden contact gehad. Een aantal initiatiefnemers heeft in samenwerking met Droomwonen Brabant nu een eerste locatie gevonden waar zij hun eigen project gaan ontwikkelen. Op de locatie waar nu nog de basisschool het ’t Carillon staat is straks ruimte voor woningen. Het huidige ontwerp gaat uit van 17 woningen, waarbij er geschakelde patiowoningen zijn en rij/hoek woningen.

De huidige initiatiefgroep bestaat uit 8 huishoudens en inmiddels zijn er al diverse geïnteresseerden voor de overige 9 woningen. Wilt u ook aan dit initiatief deelnemen of andere toekomstige zelfbouw projecten in Etten-Leur, dan kunt u zich hiervoor via onderstaand formulier aanmelden.

gebruik CTRL-klik om meerdere gemeentes aan te klikken

Vragen woonomgeving

Bovenstaand (ingeklapt) staan de vragen over uw gewenste woonomgeving. Deze vragen zijn niet verplicht, maar geven ons een beter inzicht in uw woonwensen en budget. Hierdoor kunnen wij de juiste projecten bij uw woonwensen selecteren.

Comments are closed.