CPO Waalwijk Toggle

CPO Waalwijk
GEGEVENS
totaal aantal kavels 20 type woningen patio / rijwoningen/ tweekapper
gereserveerde kavels 0 vanafprijs woningen €160.000 (v.o.n.)
beschikbare kavels 20 grondprijs  n.t.b.
kavelgrootte 100m2 woninggrootte vanaf 85 m2
type proces CPO grondeigenaar gemeente

 

Samen met anderen zelf uw droomwoning realiseren in Waalwijk?

Kom dan naar de informatiebijeenkomst over zelfbouw op donderdagavond 9 november, die Stichting Senioren Waalwijk organiseert in samenwerking met Stichting Droomwonen Brabant. Stichting Senioren Waalwijk zet zich in voor de medioren en senioren in de gemeente Waalwijk en heeft daarbij ook aandacht voor een goede woning en woonomgeving. De stichting ziet in de huidige markt te weinig goede en betaalbare woningen voor medioren / senioren. Door zelfbouw, ook wel bekend als CPO (Collectief Particulier Opdrachtgeverschap), kunnen mensen zelf deze woningen realiseren samen met hun toekomstige buren. Door zelf te ontwikkelen, is er maximale vrijheid om binnen het beschikbare budget een (betaalbare) woning te realiseren.

Stichting Senioren Waalwijk heeft daarom het initiatief genomen om een voorlichtingsavond te organiseren en doet dit in samenwerking met Stichting Droomwonen Brabant, die zich inzet voor meer zelfbouw in Brabant. Directe aanleiding hiervoor is dat er in Waalwijk de nieuwe woonwijk Akkerlanen gaat komen. De gemeente heeft aangegeven dat, als er voldoende belangstelling is, zij graag samen met Stichting Senioren Waalwijk wil bekijken of hier een CPO-project kan landen. Naast de Akkerlanen zal ook bij andere woningbouwlocaties worden bekeken of er mogelijkheden zijn voor CPO, zodat de zelfbouwers ook op de gewenste locatie hun woning kunnen realiseren.

Hoewel Stichting Senioren Waalwijk er is voor de medioren en senioren, zijn ook andere doelgroepen van harte welkom bij deze bijeenkomst. Daar een mix van doelgroepen in een CPO-project goed mogelijk is. Wil u aanwezig zijn bij de informatieavond op donderdag 9 november, meld u zich dan aan via de website van www.droomwonenbrabant.nl. Na aanmelding ontvangt u meer informatie over tijden en locatie van de bijeenkomst.

Namens

Stichting Senioren Waalwijk en Stichting Droomwonen Brabant

 

INTERESSE?

Indien uw interesse is gewekt en u wenst dit een rustig na te lezen, dan kunt u hier de flyer ten behoeve van dit project downloaden.
Gelieve uw interesse kenbaar te maken via het onderstaande contact formulier, u wordt dan uitgenodigd voor een informatiemoment.

gebruik CTRL-klik om meerdere gemeentes aan te klikken

Vragen woonomgeving

Bovenstaand (ingeklapt) staan de vragen over uw gewenste woonomgeving. Deze vragen zijn niet verplicht, maar geven ons een beter inzicht in uw woonwensen en budget. Hierdoor kunnen wij de juiste projecten bij uw woonwensen selecteren.

Comments are closed.